vy över BredbynFöretaget

 
Br Perssons Skogsmaskiner AB är ett familjeföretag inom skogsindustrin som arbetar med avverkningsplanering skördning/gallring skogsvård och biobränsle.

Vi började 1961– då var det jordbrukstraktor med halvbandsutrustning, handlastning, och motorsåg. Nu avverkar vi ca 130000 kubikmeter skog per år, och markbereder.

Vi har två skördare tre skotare en hjullastare och en maskintrailer i maskinparken. En skördare, Ponsse Bear skotaren en John Deere 1910G,  Komatsu 931 för de lite klenare medelstammarna och efter den en John Deere 1910G, som på sommaren går som markberedare med en treradig harv från Bracke. En Ponsse Scorpion som går i gallring med en John Deere 1510G efter sig. En maskintrailer från VM trailer som hänger efter en Scania 770R och hjullastaren är en Volvo L70D som vi har för att lasta och lossa material. Vi har även en grävmaskin för mindre grävjobb, en Cat 312.

Kvalitet på allt vi gör är viktigt, både då det gäller skötsel och service på våra maskiner till produkterna vi tillverkar och miljön som vi arbetar i.